de aandacht en expertise die u verdient

nieuws

Samenwerking met Droge Ogen Kliniek Noorwegen

Afgelopen juni was dr. Vehof in Oslo en Tønsberg in Noorwegen voor verschillende werkbezoeken. Prof. dr. Tor Paaske Utheim heeft in Oslo een aantal jaar geleden de Droge Ogen Kliniek Noorwegen (Tørreøyneklinikken) opgestart. In Noorwegen bestaan dezelfde problemen als in Nederland ten aanzien van slechte droge ogen zorg in gewone ziekenhuizen en klinieken. Ook daar is de toegewijde medisch-specialistische droge ogen kliniek een succes.

Dr. Vehof en dr. Utheim werken al enkele jaren prettig samen en zijn ook samen verantwoordelijk voor een groot aantal belangrijke onderzoeken op het gebied van droge ogen. Er werden ervaringen uitgewisseld en de samenwerking werd verder geïntensiveerd om zo de droge ogen zorg naar een hoger plan te tillen. Beide klinieken vinden het belangrijk om te innoveren. Een van de plannen is het verrichten van een studie naar het voorkómen van droge ogen na een staaroperatie.

Van links naar rechts: Jelle Vehof (oogarts en eigenaar DOKN), Arjen van Baren (manager DOKN), Fredrik Fineide (oogarts in opleiding Tørreøyneklinikken), Tor Paaske Utheim (oogarts en eigenaar Tørreøyneklinikken en Øyehelseklinikken).

Jelle Vehofnieuws